Vi använder cookies för att ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats.

Läs mer
Jag förstår

Yoga 5:10

Höstens yogaklass för Bröstcancerföreningen Uppsalas medlemmar, under ledning av Sofie Puranen.

Yogastudion Vital med Yoga, Kålsängsgränd 10A
Onsdag 17/10, 19.30 - 20.30
100 kr/gång

Sofie Puranen är auktoriserad ashtanga yogalärare och undervisar i Uppsala och Stockholm. Hon har utövat yoga i mer än 10 år och åker regelbundet till Indien för att fördjupa sina kunskaper.

I ashtanga yoga praktiseras rörelser koncentrerat, flödande och synkroniserat med varje in- och utandning. Tanken är att det blir en form av meditation i rörelse. De mjuka rörelserna är förutbestämda men det finns samtidigt ett stort utrymme att anpassa utövningen efter var och ens förutsättningar. Varje klass avslutas med andning och avslappning.

När: Onsdagar kl. 19.30-20.30, med start v.38, 19/9. (Tid för ombyte 15 minuter före, respektive efter klassen.)

Var: Yogastudion Vital med Yoga, Kålsängsgränd 10A (strax intill Apotek Samariten i centrala Uppsala).

Yogamattor i merinoull, kuddar, meditationskuddar och filtar tillhandahålls. Några stolar finns för den som behöver utföra vissa rörelser sittande.

Max 20 platser.

Prova-på-yoga I mån av plats finns det möjlighet att boka Prova-på-yoga som enstaka tillfällen. Platserna upplåts i kronologisk turordning. Passen bokas vecka för vecka genom anmälan här nedan – ange aktuellt datum på anmälningssidan – varpå platserna bekräftas söndag kväll innan respektive pass. Först till kvarn…

Efter att platsen bekräftats ska kostnaden om 100 kr/pass swishas till 123 043 80 93. Observera att betalningen ska vara gjord innan passet startar på onsdagen. Anmälan är bindande!

Anmälan

Registrerar din anmälan
Hur når vi dig vid eventuella ändringar?
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss