Vi använder cookies för att ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats.

Läs mer
Jag förstår

Inspirationsdag 16/2

Lördag 16/2, 09.30 - 15.30

Vi börjar med morgonfika och en presentation av dagen kl. 09:30.

Förmiddagen kommer dels att ägnas åt olika rehabiliteringsmöjligheter, dels åt föreningens framtidsvisioner. Kanske kan vi gemensamt komma fram till ett svar på frågorna: Vad vill vi, vart ska vi och hur tar vi oss dit?

Efter en gemensam lunch får vi på eftermiddagen besök av Carolina Welin från Mow Hälsa och Masesgården. Carolina kommer att prata om det goda samtalet, om att bli speglad där man är just nu och om vidden av att lita på livet igen – att det handlar om ett arbete som tar, och måste få ta, tid.

Carolina är psykosyntesterapeut med fokus på energi i kropp och själ. Redan 2006 startade hon ett program för kurativ bröstcancer och fyra år senare, 2010, kom även ett program för kronisk bröstcancer. Om dessa och verksamheten på Masesgården kommer Carolina att berätta mera.

Anmälan till Inspirationsdagen till bcf.uppsala@hotmail.com senast söndag den 10/2. Ange ev. allergier eller kostvariationer. Observera att anmälan är bindande och gäller hela dagen. Den som uteblir kommer att debiteras för lunchen.

Varmt Välkomna!

Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss