Vi använder cookies för att ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats.

Läs mer
Jag förstår

Föreläsning: Phys-Can – Physical training and Cancer, onsdag 19 maj kl. 18

Medlemsträff, onsdag 19 maj kl. 18

Onsdag 19 Maj 2021

18:00 - 19:00
Anna-Henriksson_avhandling.jpg

Välkommen till en medlemsträff där vi får lyssna till MD Anna Henriksson, verksam vid Uppsala universitet och Mälardalens högskola, samt aktiv inom forskningsprojektet Phys-Can – Physical training and Cancer.

Anna har studerat effekten av fysisk träning och beteendemedicinska strategier för att förebygga och minimera cancerrelaterad fatigue, samt förbättra livskvalitet och sjukdomsutfall hos patienter med cancer.

Annas forskning är värdefull för alla som delar upplevelser av trötthet under men även efter avslutad behandling. Många av våra medlemmar har deltagit i detta projekt och kanske är du en av dem. Nu ges vi möjlighet att ta del av utfallet, samt att ställa frågor till Anna.

Vi kommer också att få ta del av den forskning Anna bedriver för närvarande. Vill du läsa mer om forskningsstudien så finns en länk till Annas avhandling här.

Vår förhoppning är att detta möte ska kunna vara både fysiskt och digitalt, men vi följer utvecklingen och anpassar oss efter dagsläget. Föreläsningen ges via Zoom, och inte som tidigare nämnts via Teams.

Anmälan via formuläret nedan senast fredag 14/5.

Instruktioner för Zoom via dator

Instruktioner för Zoom via mobil

Anna-Henriksson_avhandling.jpgAnna Henriksson – Physical activity and exercise during curative oncological treatment.

Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss