Hur berättar vi för våra unga anhöriga?

Att få ett cancerbesked påverkar inte bara den enskilde utan även anhöriga blir en del av sjukdomen. Hur berättar man för barn och ungdomar om sjukdomen och hur kan man som anhörig stötta dem är frågor som diskuteras denna kväll.

Måndag 2 Okt 2023

18:00 - 20:00
Teddy_bear_Sky_Boys_Human_back_Sitting_516623_1080x1920

Du kanske själv är den drabbade men du kan också vara den anhöriga som ska förmedla detta vidare, oavsett är detta svåra frågor som vi vet att många av er funderar mycket kring. Det kan vara barn, barnbarn eller barnbarnsbarn med även andra barn och ungdomar i ens närhet som vi behöver stöttas när allt gungar.

Ta chansen att lyssna på Ulrika Lunderius denna kväll och det kommer även att finnas tid för frågor och diskussion. Ulrika är en uppskattad stödperson hos oss här i föreningen (med lite extra fokus på stöd för yngre personer med barn) men hon har framför allt en lång erfarenhet av att i sin yrkesroll arbeta som familjebehandlare och samtalsstöd för familjer med barn. Hon har även erfarenhet av att drabbas av bröstcancer mitt i småbarnsåren när familjelivet precis hunnit börja.

Varmt välkomna till en intressant kväll!!

Anmälan

Registrerar din anmälan
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss